Направляващи на металорежещи

Коментари (0)
205.60 ЛВ
плюс доставка
Производител: Shell
Shell Tonna S3 M 68 - Масло висше качество с композиции от присадки за съвременни високоточни стругове с метални или полимерни напрвляващи (вертикални - ISO 220 и хоризонтални - ISO 68). Осигуряват плавно плъзгане на възлите.
Коментари (0)
210.40 ЛВ
плюс доставка
Производител: Shell
Shell Tonna S3 220 - Масло висше качество с композиции от присадки за съвременни високоточни стругове с метални или полимерни напрвляващи (вертикални - ISO 220 и хоризонтални - ISO 68).
Коментари (0)
252.00 ЛВ
плюс доставка
Производител: Mobil
Област на използване:
Маслата от серията Mobil Vactra Oil представляват смазочни материали с премиално качество, специално създадени за пълно удовлетворяване изискванията по точност при обработката на детайли на съвременни високопроизводителни машини.
Коментари (0)
160.00 ЛВ
плюс доставка
Производител: Газпормнефт
Маслото Газпромнефт Slide Way 68 е специално създадено за използване в направляващи плъзгачи на всички видове металорежещи машини на различни производители от всички години наред с импортните масла от този тип.
Коментари (0)
166.00 ЛВ
плюс доставка
Производител: Газпормнефт
Масло за направляващи плъзгачи на всички видове металорежещи машини
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Търсене в магазина

Количка

Обща сума:   0.00 ЛВ
Към количката

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.