Аким ЕС Асуда представя смазочни материали Şir Ýag на изложението в Ашхабад

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Направляващи на металорежещи

Şir Ýag (Shir Yag) - висококачествени смазочни материали, разработени от Asuda Akim, като се вземат предвид условията на работа в Туркменистан. Туркменският производител предлага 25 вида смазочни материали за двигатели на автомобили и камиони, трансмисии, селскостопански машини, хидравлични системи и индустриални приложения. Маслата се опаковат в пластмасови и метални контейнери с различни размери.

Припомняме, че заводът Shir Yag отвори врати през март тази година. Това е модерно предприятие, оборудвано с най-съвременно оборудване, което позволява производството на смазочни материали от най-високо качество.

Новият завод с площ от 30 000 квадратни метра произвежда шест категории минерални и синтетични масла, използвайки вносни суровини и химикали от водещи чуждестранни компании.

Персоналът на фирмата се състои от 40 специалисти. В бъдеще се очаква числеността на персонала да се удвои.

Струва си да се отбележи, че смазочните материали Shir Yag вече са в голямо търсене сред туркменските потребители.

„Нашите смазочни материали отговарят на най-високите стандарти за качество. Те са сертифицирани по Държавните стандарти на Туркменистан (TDS), както и по международните стандарти ASTM и DIN“, подчерта представителят на компанията Asuda Akim.

От 3 април до 5 април 2024 г. продуктите на Asuda Akim са представени на изложението на Търговския комплекс на Туркменистан в Ашхабад в сградата на CCIT.

 

Търсене в магазина

Количка

Обща сума:   0.00 ЛВ
Към количката

Този уебсайт използва бисквитки  за да подобри услугите ни. Моля, запознайте се с нашата Политика за бисквитките и с Декларацията за поверителност преди да продължите.